ORTOPAN

Centru de IMAGISTICA Dentara

ORTOPAN – prima retea Independenta de Centre de Imagistica Dentara Digitala de 7 Ani pe piata Moldovei, avind echipamente ce raspund celor mai inalte standarde, oferim servicii radiologice profesionale de cea mai inalta calitate. In centrele noastre pe langa aparatura moderna, aveti la dispozitie o echipa de profesionisti care fac tot posibilul pentru a obtine cele mai bune imagini digitale in conditii de confort si siguranta pentru pacient.

ORTOPAN ofera o serie de servicii destinate medicilor dentisti in vederea stabilirii unui plan de tratament.

Noi stim ca imaginea conteaza, de aceea colaborind cu centrele noastre puteti fi siguri ca veti obtine cea mai buna calitate a imaginii radiologice atat de necesare tratamentului, la fel veti obtine si un plus de imagine in fata pacientilor dumneavoastra care vor fi incintati de aspectul modern al centrelor noastre, dar si de profesionalismul si calmul personalului nostru.

In toate centrele noastre sunt disponibile fara programare prealabila investigatii radiologice dentare complete cum ar fi radiografia panoramica (ortopantomografia) digitala de calitate maxima, 3D CBCT (Cone Beam CT) tomografie dentara, teleradiografie digitala si altele, iar gama de investigatii imagistice se actualizeaza permanent in functie de cerintele Dumneavoasta.

VEZI SERVICIILE NOASTRE

Reteaua ORTOPAN cuprinde doua cabinete de Imagistica Dentara la care atit medicii, cit si pacientii pot beneficia de o gama completa de:

Servicii de Radiografie si Tomografie dentara 3D

“Am facut o radiografie la cabinetul de pe Sciusev 54/2 si am fost placut surprinsa de atitudinea personalului. Medicul m-a directionat din motivul ca la ei se ofera radiografii de o calitate foarte buna. Recomand tuturor !!!”

Avram Elvira, Chisinau

“Personal amabil, anturaj placut si caliatea radiogarfiilor foarte buna. Mi s-a explicat ca primesc o doza de radiate minima, datorita echipamentului performant. Sinteti Bravo!”

Ecaterina Dascal, Chisinau